Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов сподели, че клубът все още работи по въпроса за назначаване на спортен директор. Кирил Ивков пък остава в Наздорния съвет, тъй като е оттеглил оставката си.

"Бяха обсъдени точките от дневния ред. Приехме финансовия отчет и акционерите си казаха каквото имат да обсъдят по между си. Актуалната финансова ситуация - нищо не се е променило. Това не беше въобще тема на днешния разговор. Г-н Ивков остава в Надзорния съвет. Няма промяна в Надзорния съвет", каза Краси Иванов.

Колкото до търсенето на нов спортен директор Иванов заяви: "Това не е обект на решение на Общото събрание. Темата се обсъжда, защото в сегашната ситуация, в която сме на първо място в класирането, въпросът е още по-актуален. Много мнения бяха изказани. Всички искаме клубът да запази първото си място. Продължаваме да работим по това и се надяваме в скоро време да имаме решение. Не е нито много близо, нито много далеч до такъв човек. Не е тема, която в момента е пареща, но се надявам до края на годината да имаме ясен отговор. В момента конкретни преговори не се водят.”

"Темата със състава на първия отбор не е нещо ново. Вие знаете, че и старши треньорът няколоко пъти каза, че има нужда от подсилване, така че това е съвсем естествен процес. Опитваме се до затварянето на трансферния прозорец в четвъртък да направим каквото можем. Повечето имена, които излизат в пространството са спекулации или опити да се вдигане цената на играчите за трансферите им в други клубове. Ласина Траоре е пълна спекулация. Ние затова коментираме, когато сме подписали, защото обикновено воденето на преговори не означава, че футболистът е привлечен. Видяхте, че тази година имаше такива, с които водехме преговори, но не се получи. Искрено се надявам португалецът Нуно Рейш да подпише, ако всичко е точно в преговорите. Други не предвиждаме до края на трансферния прозорец”, сподели още Краси Иванов по темата за нападател, а  повод евентуални освободени, той отхвърли такава възможност:

"Не. Разговаряли сме със старши треньора особено за част от юношите на клуба. Желанието и на самите футболисти, и на треньора е те да останат в клуба. Особено в някои от тях той вижда голям потенциал. Хората, които имат професионални договори с клуба, ще останат част от него. Няма да има промени сега в трансферния прозорец.”

"За нас са ясни общите цели в стратегията на клуба. Ние продължаваме да искаме клубът да става по-стабилен финансово. Надяваме се нашите желания, свързани с по-добри спортни резултати да се постигнат. Особено сега, когато водим и играем добър футбол. Това са двата основни момента, които ще бележат тази година, а и следващата”, каза още Красимир Иванов.

"Ние не сме променяли целите си - да печелим. Още от първия ден г-н Стоянович явно заяви, че разбира какви са целите и очакванията. Той не за първи път е в такава ситуация да е треньор на такъв клуб. Нищо ново не се е случило по тази тема, откакто той е пристигнал. Такива са целите и продължаваме да работим", заяви Краси Иванов.

"Щях да се изненадам, ако е нямало остри реплики на събранието. Очевидно акционерите идват на общото събрание, за да споделят вижданията си и затова продължи толкова дълго събранието. Почти нямаше човек, който да е искал да каже нещо и да не го е направил”, добави изпълнителният директор на Левски.

Попитан дали в клуба не съжаляват, че Делио Роси не е бил освободен по-рано, Иванов отговори:

"Това е един въпрос, който няма праволинеен отговор. Това, което в момента се случва не е изолиран акт, защото г-н Стоянович е дошъл в отбора. Очевидно той помогна много в процесите, които бяха започнали преди това. Подобрена е атмосферата на тренировки и комуникацията с играчите, но сме далеч от това да казваме, че това е единствената причина нещата да се случват. Съставът, който той наследи е съставът, който игра миналата година. Ние в момента берем плодовете на труда, който бил е полаган и преди това. Не подценявам и ролята на треньора да промени драматично настроението в съблекалнята и да управлява по-добре футболистите.”

"Всеки клуб в страната иска да върне хората на стадионите. Голяма част от усилията са насочени именно към това как да се води комуникацията с привържениците така, че да не се допускат наказания за клуба. Доста усилия трябва да има там. А ще станат ясни и какви са последствията от новия Закон за провеждане на спортните мероприятия. Общото настроение, че трябва да има диалог и съвместна работа Това е начинът, по който може да предотвратим излишни назакания. Не да се стига до персонални наказания и глоби. Санкцията от УЕФА не е толкова голяма, за да повлияе на бюджета на клуба, но не е никак приятна”, коментира още Краси Иванов, а по повод исковете към клуба, той заяви:

"Тази тема е силно преекспонирана. Ние не крием, че клубът има финансови задължения, а това е свързано с разговори. Опитваме се в дългосрочен план да стигнем до решаване на всички въпроси. Задълженията не са тайна.Те са публикувани в Търговския регистър и са достъпни за всички. В края на миналата година възлизат на 18.3 милиона лева. Повечето от тях са за новия Сектор А. Надявам се в най-кратки скорове да ги намалим драстично. Нашата цел е да ги приведем в поносими граници, за да може да бъдем спокойни. Повишаването на приходите пък е свързано с възможности за привличане на нови рекламодатели и спонсори. Това е един непрестанен процес. Отборът трябва да е и финансово подсигурен. Работи се в тази насока. Смятам, че интересът го има. За нас голямото предизвикателство е ние да излъчваме едно позитивно послание. Понякога се чувствам разочарован, когато имаме наказания, но нещата са такива, каквито са.”

За работата по инфраструктурата на стадион „Георги Аспарухов” и поставянето на козирка на Сектор А, Красимир Иванов коментира: "Този въпрос сме далеч от него. Инфраструктурата струва пари. Това е основен въпрос. Това е пътят, който всички клубове ще трябва да извървят. Очевидно без пари няма да стане. Не знам привърженик на Левски, който да е недоволен, че тимът е на първо място. За нас позитивната новина е промяната в това, което се случва в настроението на тренировки и в съблекалнята. Дано това ни помогне да преодоляваме трудностите заедно.”

Попитан, има ли Левски отбор за шампионската титла, Краси Иванов каза: "Отговорът след настоящия кръг е - да, имаме отбор за преследване на шампионската титла.”

"Надявам се в началото на следващата седмица вече да имаме отговор на въпроса дали ще има мач с Милан. Знам, че доста хора са купили билети. Надявам се вече да имаме отговор да или не”, завърши Иванов.