„Етър също играят футбол, заиграха и те по-добре. Най-важното е, че удържахме и спечелихме много важни точки. Не, не сме загубили концентрация. Етър също имат добри футболисти, успяха да вкарат гол и ни направиха мача труден. Но най-важното е, че спечелихме три важни точки”, коментира футболистът на Левски Станислав Костов след победата във Велико Търново над Етър с 2:1 в 6-ия кръг на Първа лига.

“Да, дава ни самочувствие първото място, но все още е много рано. Най-важно е накрая на първенството да сме на това място. Ние си гледаме нас, ако печелим всеки мач, няма да имаме проблем. Не съм очаквал да вкарам отново. Благодаря на Господ, който ми дава сили. Това ми е работата, дано продължавам по същия начин. Аз като излязох на загрявката настръхнах като видях феновете. Те доста ни помогнаха да спечелим този мач”, добави още Станислав Костов, който вкара втория гол за „сините” в двубоя.

„Имаме фантастични фенове, сякаш бяхме домакини. Щастливи сме за трите точки. Няма голяма разлика от началото на сезона. Излизаме винаги за три точки. Сега се познаваме много по-добре”, пък сподели друг играч на Левски – Хали Тиам.