Нападателят на Левски Станислав Костов триумфира в анкетата на GONG.BG за „играч на мача”. Стрелецът на „сините” сподели, че съдията Никола Попов е записал първия гол за домакините на неговата сметка, което значи, че ексстрелецът на ЦСКА вече има 16 гола с екипа на тима от „Георги Аспарухов”.

„Най-важното е, че спечелихме днес след хикса срещу Септември. Беше доста тежко, но победата беше задължителна. Щом Славиша Стоянович е казал, че има какво още да показваме, значи има. Хубаво е, че дори без добра игра победихме, а дори и обърнахме резултата”, бяха първите думи на Костов пред DIEMA SPORT.

„Кабрал ми подаде топката. Опитах да я промушa край вратаря, но остана в мен. Доколкото знам съдията е записал гола на мое име. Важното е, че се върнахме бързо в мача и после стана по-лесно за нас”, продължи Костов.

„Виждате, че Левски е добър отбор. Играчите около мен ми подават добри пасове, а аз ги завършвам. Формата ми е благодарение на съотборниците ми. Трудно е, когато има негативни резултати в съблекалнята на Левски. Щом Левски печели всичко е наред. Трябва да се настроим за тежък мач с Берое. Те са един от най-добрите отбори в България. Битка ще е и се надявам да спечелим”, завърши нападателят на Левски.