Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира, че Божидар Митрев е направил жест към клуба. Както е известно, шефът обясни, че по-рано днес двете страни са се споразумели за разтрогване на договора на стража по взаимно съгласие.  

„С Божидар Митрев си стиснахме ръцете днес и се разделихме по взаимно съгласие. Не, в никакъв случай не ни е извивал ръцете. Предвид договора му, разговорите бяха изключително коректни. Още в първия ден, след като се прибрах от Кипър се срещнах с него, не е имало никакво извиване на ръце. Аз трябва съм му благодарен, че бе коректен, въпреки обстоятелствата, при които се наложи да водим този разговор. На мен ми се искаше да са различни, но за жалост не са. Митрев направи жест към Левски. И тримата играчи бяха много коректни“, поясни Колев.

Ръководителят също така говори и за възможността Левски да привлече нови футболисти в идните седмици.

„Възможно е да има още нови. Но не мога да кажа все още нищо. Водим разговори, но ситуацията е по-сложна, защото повечето трансферните пазари вече затвориха. Да кажем, че Левски в момента не е склонен да инвестира много средства във футболист, който не е проучен от всички страни. Това е правено тук в последните години и резултата го виждаме. Затова ще направим трансфер само ако сме сигурни, че той ще помогне“, категоричен бе Колев.   

Колев: На 6 март очаквам нов собственик, няма да са трима 

Митрев разтрогна с Левски, "сините" се разделят и с Нашименто, и Полачек 

Колев: Няма забавени заплати