Капитанът на Левски Иван Горанов обяви, че колективът в отбора е страхотен в момента, въпреки драмите в ръководството и дори е по-добър от миналогодишния. Той сподели, че играчите са получили уверение от ръководителите, че всичко ще е наред около забавените им заплати. 

"В момента между нас футболистите всичко е наред, има добра атмосфера. Има добра енергия и мислим само как да започнем първенството. Уверили са ни, че всичко ще бъде наред", заяви Горанов на пристигане от Кипър след зимната подготовка и говори за обстановката в съблекалнята. 

"Подкрепяме се във всеки един момент. В такива ситуации отборът трябва да е силен и да е колектив. Заедно трябва да излезем от такива ситуации, сплотени сме, стараем се и искаме да сме в най-добро състояние за първенството. Колективът е на добро ниво, по-добро от миналата година. Райнов и Божинов са много добри футболисти, с характер и ще помогнат много на отбора", заяви Горанов.

Той говори и за старанието, което показват всички негови съотборници, включително и чужденците. Според него, няма никой в състава, който да не се раздава на максимална степен и това си личало в ежедневните тренировки.  

Според мен, независимо дали си българин или чужденец, трябва да играеш със ърце. Българските футболисти знаят, че Левски е велик клуб и трябва да се играе по-различно за Левски. Не мога да кажа нищо за никой от моите съотбиорници, всички тренират раздават се и се страят", завърши Горанов.