Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира, че „сините“ работят, за да удовлетворят желанието на треньора на Левски Славиша Стоянови да бъде назначен спортен директор. Шефът сподели, че се надява на положителна развръзка по този въпрос до края на календарната 2018-а година, като отрече слуховете за Христо Йовов и Наско Сираков. 

Припомняме, че през лятото Левски опита да подпише с австриеца Вили Рутенщайнер, но в крайна сметка той предпочете да заработи в Израел.

За последно Асен Букарев заемаше подобен пост, въпреки че неговата длъжност бе по-широка като обхват и той бе мениджър и координатор на спортно-техническата дейност на Герена. Букарев обаче напусна след няколкомесечен престой през февруари тази година.

„Старши треньорът иска спортен директор, с който да работи. Рано или късно този въпрос ще се отметне. Аз се надявам се до края да годината да затворим този въпрос. По-скоро все още се оглеждаме за подходящия кандидат. Ако има такива, които пасват на нашите очаквания, не е казано, че трябва да бъдат само българи или само чужденци“, каза Иванов пред Канал 3.

„Водили сме разговори и с българи. Аз обаче с Христо Йовов не съм имал разговори. Не сме говорили Наско Сираков да се завърне на Герена“, добави Иванов.

Още новини:

Левски пуска свободен вход за контролата с Локо Сф

Яблонски с потник със специално послание след боя над Славия

Преди паузата: Левски защити върха, ЦСКА се върна към победите