Страхотен интерес към билетите за мача между Левски и ЦСКА се забелязва преди началото на битката. "Сините" са символичните домакини на срещата на Националния стадион "Васил Левски". 

СДВР оповести мерките за сигурност преди Левски - ЦСКА

Затова изпълнителният директор на "сините" Красимир Иванов разкри пред "Дарик радио" каква е бройката на продадените входни талони. Според информацията от него, до момента са разграбени 19 хил. пропуска. 

Готови ли сте за Вечното дерби?

Това означава, че още преди деня на мача, този двубой вече категорично ще бъде най-посетеният от началото на сезона. Досега това беше Левски - Лудогорец от 6 септември, когато на "Герена" имаше 15 500 зрители. Но това беше пълният капацитет на стадиона и нямаше как да има повече посетители. 

Билетите за Левски – ЦСКА се изчерпват бързо

За мача между Левски и ЦСКА са отпечатани 33 хил. билета, но едва ли всичките ще бъдат продадени за този двубой. Причината да има 10 хил. празни места, са буферните зони за сигурността на феновете. 


Сподели изживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите емоции, като споделиш видеа и снимки в социалните мрежи с #gong.

GONG.BG ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището. Не забравяй - #gong!