Вратарят на Левски Йоргачевич дълго време на допускаше гол на "Герена", но Локо Пд успя да го стори два пъти. Сърбинът обаче смята, че този мач вече е зад гърба на отбора и трябва да се гледа към мача с Лудогорец.

Време е за голямото дерби на върха

"В Разград ще искаме да се надиграваме. Сега няма как да не мислим за резултатите. Трябва да играем умно, не бива да губим, защото те ни водят с 6 точки. Трябва да играем със самочувствие. Ако играем добре, няма да имаме проблеми."

"Не бих казал, че е ключов мач. Това са дербита, апелирам за подкрепа от нашите фенове. Животът ме научи да бъда борбен. Всеки един играе със сърце в Левски."

"Луди не е най-точната дума за феновете на Левски. Атмосферата, която създават феновете на Левски е неповторима. Най-великата публика!. Докато тялото ми издържа натоварванията, ще играя. Харесва ми идеята да завърша кариерата си в Левски. Левски е моят отбор и бих умрял за него."

"Сърби и българи сме един народ като култура и традиция. Миле Китич присъства в съблекалнята. Дори чужденците, които не разбират и една дума се забавляват с музиката му", сподели Боян Йоргачевич.

Вие пък имате страхотната възможност да споделите емоциите си от дербито с Gong.bg!

Качи видео или снимка с хаштаг #фенсектор и #fansector в някоя от социалните мрежи, а ние ще популяризираме твоите емоции. 

Просто бъди активен. Ако нещо те впечатли, заснеми го и го качи. От там насетне ние сме на ход. 

Ние искаме да видим събитието през твоите очи. Позволи ни да го направим! #фенсектор и #fansector