Завърналият се в „сините“ редици Деян Иванов даде специално интервю за ЛЕВСКИ ТВ. Сърцатият бранител говори за възстановяването след тежката поредица от контузии, тренировките в Болоня и дългия период далеч от футболните терени.

"От много време мечтая да съм отново на "Герена" със синята фланелка. Трябва ми още малко време и още тренировки, за да вляза в ритъм, но се чувствам добре. Прекарах около три месеца и половина в Италия, където се работи на много високо и професионално ниво. Тренирах сутрин около 2-3 часа, след това обядвах и отивах отново в базата. Почивах само в неделя, а с мен се занимаваха 7-8 човека. Тренирах с Луиш Нани две седмици. Той е много добър и земен човек. Идваха постоянно и други футболисти за възстановяване", сподели Деян.

Сърцатият бранител допълни, че е преминал през много труден период и мисли, че тази крачка назад, която е направил, е неговата засилка към успеха.

"Много по-мотивиран съм и гледам по-сериозно на нещата. Никога не съм помислял за отказване и всяко едно камъче, което се опитваше да ме препъне, ме мотивираше да се завърна в отбора. Благодаря на семейството ми и на клуба, че ме подкрепяха през тези година и половина. Феновете на Левски също постоянно ми пишеха и ме питаха как съм. Наистина имах нужда от тази подкрепа. От вчера започнах да тренирам с отбора наравно и се надявам възможно най-скоро да започна да играя. Искам да се наложа в първия отбор", завърши Деян Иванов.