Един от шефовете на Левски Даниел Боримиров даде интервю за Спортно шоу Гонг на Дарик радио като коментира интересни теми свързани с тима.

Днес стана ясно, че той ще се превърне във втория акционер в Левски след взетите решения днес.

"Искам да благодаря на собственика на Левски, а това ме задължава да дават още повече от себе си с душа и сърце за Левски. Левски върви към добро. Искам да правим малки стъпки, а не големи крачки, за да не се подхлъзнем и да надграждаме, това което правим", коментира Даниел Боримиров, който вече ще е вторият по важност акционер в Левски.

"Мисля, че по този начин запазваме името на нашия патрон и мога да дам много примери в Европа, как стадионите се преименуват, тъй като живеем в такова време, когато парите са много важни, не виждам защо нашия стадион да се нарича Vivacom Arena - Георги Аспарухов", коментира той промяната на името на стадиона.

"Очаквам Левски да стартира с победа, която да зарадва нашите многобройни привърженици, Левски ще се бори за първото място, ще се опитаме да пиртискаме Лудогорец, ще бъдем в това отношение отбор, който да им създава конкуренция, доколкото успеем. Лудогорец разполага с дълга резервна скамейка, но ние сме Левски", коментира шефът на "сините" предстоящото представяне на Левски в първенството.

"ние трябва в следващите няколко години да погасим задълженията си, и после да видим един обновен Левски. Искам Левски да е добре не само в България, но и да се представя добре в евротурнирите", допълни той.