Играчът на Левски Богдан Вашчук е с отворена врата за националния отбор на родината си Естония, но преди това трябва да се помири със селекционера Мартин Рейм. Бившият вратар, който е една от легендите във футбола на малката балтийска страна, разкри какво трябва да стори халфът, за да попадне отново в сметките му. 

"За да се върне Вашчук в отбора, трябва да стане огромна промяна в неговото поведение. В момента не виждам защо трябва да е тук. Не, че не гледам какво прави той с клубния си тим, напротив, следя го постоянно. Но ако докаже, че заслужава мястото си в естонския национален отбор, готов съм да променя мнението си."

"За да се случи това обаче, той трябва да покаже и сърце. Не просто да е добър футболист, а да покаже, че наистина иска да играе за Естония. Знае ми номера, нека се обади, ще му вдигна и ще обсъдим всичко. Само да покаже, че наистина го иска."

"Но така като гледам изявленията му - и в медиите, и в социалните мрежи, за това, че не иска да играе за младежите... Когато това се промени и ми се обади да ми го каже с цялото си сърце, ще преосмисля решението си. Имам нужда от хора, които оставят сърцето си на терена, защото всеки наш мач е неравна битка", сподели Рейм пред медиите в Естония.