Левски е лидер след седем кръга от началото на сезона и феновете отново мечтаят за нещо голямо, а само преди старта на кампанията в Първа лига вече бяха унили. Всичко това се дължи на наставника Славиша Стоянович, който върна усмивките на "Герена" и който за работата си с отбора си заслужи много хвалби в една от страните, където постигна най-големите си успехи. 

Сръбското издание "Моцарт Спорт" похвали специалиста за свършеното до момента и го сравни с периода му в Цървена Звезда. Когато преди години работеше там, роденият в Сърбия словенски специалист успя да прекъсне дългогодишната хегемония на Партизан и се превърна в полубожество за "делиите" - феновете на Звезда. 

В материала си "Как Славиша Стоянович успя да прероди Левски", изданието пише следното: 

"Ситуацията беше жестока, даже бихме казали и трагична. Левски изпадна от Европа след два мача с лихтенщайнския Вадуц. Феновете бяха бесни и искаха глави! Дори бяха готови да посегнат физически на някои от играчите."

"Нищо не предвещаваше, че новият треньор Славиша Стоянович ще успее да успокои страстите. Но очевидно изкуството, което приложи в Цървена Звезда по същия начин, му помогна да превъзмогне този критичен период."

"Под ръководството на бившия наставник на "червено-белите" от Белград Левски вече записа пет поредни успеха в петте му мача и е лидер. При това на цели пет точки от хегемона Лудогорец", написаха от изданието по повод успехите до момента на Славиша Стоянович на "Герена".