Наставникът на Левски Петър Хубчев коментира контролата на тима с руския шампион Зенит Санкт Петербург. Той остана доволен от проверката независимо от поражението.

"За Зенит не знам, за нас повече от добра, супер доволен съм, че стартирахме с тези два мача, целяхме две различни неща, днес се получи по-добре. Отношението към мача, това се вижда, и то срещу Зенит. Двама-трима от малките футболисти бяха стреснати в началото, но го преодоляха това нещо", коментира наставникът на "сините".

"Да не бързаме с израстванията, имаме проблеми в атака, до ден-два се надявам да имаме решение на въпроса, но отношението, себераздаването е съвсем друго, чакаме двама-трима души, пише се за много хора, водим се от максимата, че клубовете чакат до край преди да оповестят трансферите си. Надявам се до утре да има някакво решение", добави той.

"Какво имате предвид? Доколкото знам има проблеми с няколко други футболисти, защо не ме питате за тях", коментира Хубчев на въпрос свързан с Валери Божинов.

"Миятович имаше добри изяви, вратарят е такъв пост, че една грешка и всичко отива по дяволите, те трябва да бъдат винаги под напрежение, надявам се да се получи, ние затова сме го взели да има конкуренция", завърши изказването си Хубчев.