Сериозният интерес към дербито Левски – ЦСКА не стихва. „Сините“, които са домакини в срещата от 13-ия кръг на шампионата, разпространиха информация чрез клубния си сайт, че към 18 час на 18 октомври 2017 година са продадени и резервирани 10 200 пропуска.

Солиден интерес към Левски - ЦСКА

Цените на билетите са по 15 лева за двете централни трибуни и по 10 лева за секторите зад вратите, където по традиция са агитките. Двубоят ще се играе на Националния стадион „Васил Левски“, като феновете на символичните домакини ще подкрепят своите любимци на от Секторите А и Б, а тези на гостите ще бъдат в Секторите В и Г.

Битката между „сини“ и „червени“ се очаква да се превърне в най-посетената от началото на сезона в Първа професионална лига. Срещата е на 21 октомври от 16.00 часа, а прогнозата за времето сочи, че температурите ще бъдат изключително приятни за тази част от годината.

Голямото „синьо-червено“ дерби е в събота от 16.00 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Срещата може да следите с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.


Левски и ЦСКА се изправят един срещу друг в голямото дерби от 13-ия кръг на Първа лига, в събота, от 16 часа на националния стадион "Васил Левски".

Сподели с Gong.bg своите запечатани мигове от сблъсъка между Левски и ЦСКА. Изживей емоциите с #gong!

Качи всяко твое видео или снимка от столичното дерби с хаштаг #gong, присъедини Gong.bg към страстта на дербито.

Gong.bg ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището.

Искаме да видим твоето преживяване, да чуем твоето мнение, да споделим твоята радост!

Не забравяй - #gong!