Вече бившият треньор на Левски Георги Дерменджиев заяви, че не съжалява, че е приел да застане начело на „сините“. Пловдивчанинът се радели с клуба само няколко дни след поражението от Берое с 1:2 на „Георги Аспарухов“.

Специалистът поясни, че не е задавал въпроси каква е причината за това решение на шефовете. Той сподели, че го приема стоически и пожела успех на отбора и наследниците си.

Пловдивчанина също така не скри, че е останал впечатлен от феновете на клуба.

„Независимо какъв е моментът, трябва да има градивност. Не съжалявам в никакъв случай, че съм приел предложението да водя отбора. Левски е емблема, бранд, име“, каза Дерменджиев.

„Не съм задавал въпроси за причината за решението за раздялата. Приемам го стоически. Решено е от собствениците. Павел Колев на мен го сведе като информация. Оттам насетне аз не искам да разпитвам защо и как“.

„Аз обичам футбола. Това е моята професия. Искам отбора, в който съм, да играе добър футбол. Феновете са едното нещо, което ме впечатли в Левски. За негативизъм не искам да говоря“, коментира Дерменджиев.

Цялото изказване, което направи специалиста пред представителите на медиите на раздяла може да намерите в прикаченото видео!

Дерменджиев на раздяла: Приех решението стоически, Левски има бъдеще 

Павел Колев: Васил Божков не се занимава с треньорските смени