Наставникът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че не чувства заплаха за поста си след поредната постна продукция на своя тим при 1:2 срещу Берое у дома в 31-ия кръг на Първа лига. Старши треньорът на „сините” заяви, че негативната серия на „Георги Аспарухов” – 2 равенства и 2 загуби в последните 4 домакинства – не се случва за първи път в историята и я отдаде на големия стрес, на който са подложени играчите.

„Футболът се играе на голове. Наистина първото полувреме беше такова, че нито ние имахме големи възможности, нито Берое имаха на свой ред. Ние успяхме да поведем и много, много бързо получихме изравнителен гол. Пак казвам, че футболът се играе на голове. Каквото и да сме правили, каквото и да сме пропускали, получихме два гола, които са минус за нас”, заяви Дерменджиев пред DIEMA SPORT.

„Както и да го анализирам изравнителния гол, това си беше един шанс в полза на Берое.”

„Не бяхме до такава степен добре подредени при второто попадение. Не успяхме да неутрализираме ситуацията.”

„Слуховете за идването Хубчев и дали са дали отражение? Не искам да се оправдавам точно с това. Винаги се отразява, когато има такъв негативизъм спрямо отбора.”

„Тази негативна серия не е за първи път. Играчите тук понасят голяма отговорност и има психологически стрес. Мисля, че с времето това може да се преодолее. Това, че всеки иска сам да решава мача, не е добре и е показателно.”

„Аз съм треньор, казвал съм го много пъти. Върша си професионално работата. Естествено, успехите държат треньора. Аз не съм притеснен”, завърши Дерменджиев.