Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че до година-две нещата в клуба ще бъдат много по-добре.

„Знаете, че имахме голяма група от контузени и наказани играчи. В момента имаме хора, които се връщат и аз съм доволен от това. Промените по състава ще бъдат в рамките на нормалното. Утре ще видите състава“, коментира Дерменджиев.  

„Аз това, което съм говорил с хората, които са собственици на клуба си е за мен. Аз имам дългосрочен договор. Това, което се случва с националния отбор истина или не – мен ме интересува утре мачът с Берое“, добави треньорът на „сините“.

„На мен ми харесва обстановката, в която има напрежение и има изисквания. Привържениците на Левски са в правото си“, продължи той.  

„Мисля, че до година-две нещата ще бъдат много по-добре. Левски ще се върне към онези години, в които е побеждавал и е бил шампион. Лично на мен такава обстановка не ми пречи. На мен ми харесва да има напрежение, защото напрежението те държи буден“, допълни наставникът на Левски.  

„Берое в последните години се очертава като един отбор, който търпи развитие. Имаше едно залитане от няколко мача, които ги загубиха. Ние се подготвяме за утрешния мач. Искам да го изиграем така, както трябва и да победим, за да зарадваме феновете. Кои играчи ще вземат участие, ще ги видите утре.“

„Ние ще се опитаме да изиграем всички мачове до края и отборът да промени временното си класиране.“

„Аз анализи на ЦСКА не искам да правя. Те имат и треньор, и ръководство, да си мислят“, каза още Георги Дерменджиев.