Досегашният бос на Левски Спас Русев е чакан на „Герена” днес. Той би трябвало да представи на администрацията на клуба новия изпълнителен директор Павел Колев, пише Тема спорт.

През 2016 година така процедира Иво Тонев, след като бе един от собствениците на клуба и го предаде в ръцете на Спас Русев.

От днес официално работа в Левски започва Павел Колев. В петък той беше назначен за член на Управителния съвет на сините, а след това ръководното тяло го избра за изпълнителен директор.

Левски се разделя със Стоянович, Дерменджиев поема "сините"

Преди около 10 дни той отхвърли предложението на Спас Русев да вземе властта в Левски, но след това го направи по настояване на новите силни хора в клуба.

Очаква се новият изпълнителен директор да лети за Кипър във вторник (22 януари). С него на Острова на Афродита ще пристигне и новият треньор Георги Дерменджиев.

Досегашният шеф в Левски Красимир Иванов ще се раздели с постовете си. До петък той бе изпълнителен директор на тима. По документите, подадени за вписване в Търговския регистър обаче, той вече не е такъв, а Павел Колев. Освен изпълнителен директор, Красимир Иванов беше и финансов шеф.