Мениджърът и координатор на спортната дейност на Левски Асен Букарев разкри, че в понеделник ще има среща със собственика на „сините“ Спас Русев. Новият ръководител сподели, че на сбирката ще бъдат обсъдени причините за по-колебливото представяне на отбора напоследък и добави, че нищо от това, което са играли Габриел Обертан и компания срещу Витоша Бистрица (0:0) не е било тренирано.

„Нямахме ден. Много слаб мач за Левски и не успяхме да разбием добре организираната защита на Бистрица. Нямам обяснение. Нищо от това, което се прави днес, не сме го тренирали. Дали е имало подценяване, да се надяваме – не. Доста лежерно бе темпото на игра. Това трябва да е в главата на Делио Роси, какъв е изходът. Левски трябва да изглежда коренно различно във всяко отношение“, започна Букарев.

„Утре имаме среща с Русев и ще говорим на дълго и широко по темата и ще представя своите виждания за случващото се напоследък. Нищо фатално не е станало. Трябва да се вземат мерки да играем по-бързо, атрактивно и резултатно. Не ми е в стила да соча виновници, особено пред медиите. Всички сме виновни, вероятно. Няма лесни мачове. Изпуснахме дузпа. Няма шанс да обявиш някой за лесен съперник“, добави Букарев.

„Никога не ми е било лесно. За жалост стартът е е труден. Няма да се обвиняваме. Ще се опитаме да подобрим ситуацията. Ще видим с какво разполагаме и как да излезем от това положение“.

„Факт е, че Лудогорец води с много вече. Няма нищо фатално освен смъртта“, завърши новият ръководител.