Спортният директор на Левски Даниел Боримиров не пожела да обяви категорично, че четиримата низвергнати от наставника Николай Митов играчи са приключили със "сините". Това са Георги Костадинов, Джереми де Ноойер, Сърджан Лукин и Антонио Аниете, чиито договори приключват в края на сезона. 

Те не попаднаха в групата за гостуването на Черно море, а след победата с 1:0 треньорът на отбора каза, че няма да останат за новия сезон. 

"Не е коректно да казвам за тези четирима играчи, че са приключили с Левски. Те си имат договори все пак. Трябва обаче да приемат решението на треньора да ги остави извън групата за този двубой", заяви Боримиров и коментира предстоящата лятна селекция на "сините". 

"Ще се ориентираме и към българския шампионат, и към някои чужденци за летни попълнения. Сега не мога да ви издам нищо, през лятото ще разберете на какви постове искаме да се подсилим."

"Знаете, че нищо не мога да ви издам нищо около селекцията. Даваме шанс на всички футболисти. Колкото до вратарите, който покаже най-добра форма, той ще играе", сподели още спортният директор на Левски.