Спортният директор на Левски Даниел Боримиров изрази мнение, че атаките към клуба ще продължат. Шефът коментира последните събития, в това число и оповестената причина от страна на клуба за раздялата със Станислав Ангелов като ръководител на ДЮШ на Левски на стадион Раковски, както и появилите се информации, че „сините“ ползва неправомерно базата на стадион „Георги Аспарухов“. Боримиров демонстрира увереност, че Левски ще се справи с атаките, като добави, че има откъде да идват те. Той поясни, че след като всичко бъде проучено ще има официално становище.

„Не очаквах да се стигне до продължения в тази среща. По мое виждане имаше умора в отбора, а мисля, че и подценихме мача и сами си ги направихме труден. Виждате, отборът на Ботев Гълъбово се бе прибрал в собствената си половина. В такива ситуации изпитваме трудности“, започна Боримиров след трудното класиране на Левски за осминафиналите за Купата на България. Столичният гранд се наложи с 1:0 над втородивизионния Ботев Гълъбово след продължения.

След кански мъки Левски скъса мрежата на Ботев

„Обертан е много важен за Левски, както и всички други. Но когато има подценяване на даден отбор, мачът става труден. Мисля, че не може да си вадим изводи за новите от един мач. Нека изиграят няколко мача и тогава можем да даваме оценки. Те са в различно физически и кондиционно състояние от останалите. Затова не мога да дам оценка“, каза Боримиров.

Роси: Левски израства в такива мачове

За случилото се със Станислав Ангелов, директорът обясни: „Разбира се, че съм разочарован, това е предателство – да смениш членовете на Левски Раковски зад гърба на клуба, това за мен е предателство и нямам думи“.

„Моля ви, на въпросите за стадиона ще получите отговор малко по-късно. Не се хващайте за някаква новинка, излязла вчера и онзи ден или някои компетентни хора в кавички, пускат под давлението на други хора с цел да създават суматоха. Мисля, че днес доста по-компетентни хора разясниха какъв е случаят на Левски. Не съм гледал всички репортажи и не мога да бъда конкретен. Левски излезе с позиция и това е нашата. Има хора, от които да идват атаките. Ще проучим всичко на сто процента и тогава ще излезем с конкретно становище. Левски винаги е бил трън в очите на много хора, така че ще продължават атаките. Ние сме вековен отбор и сме се справяли с много неща и с това ще се справим, бъдете сигурни“, завърши Боримиров.