Адвокат Тодор Батков, под чието ръководство Левски написа едни от най-славните странции в историята си, коментира възможността Павел Колев да стане изпълнителен директор на „сините“. Юристът бе специален гост в предаването на DIEMA SPORT – „Домът на футбола“, където показа, че гледа с добро око на възможността настоящия заместник-изпълнителен директор на Българския футболен съюз да поеме делата на „Герена“.

Батков също така разказа, че още докато той  бе на президентския пост, Колев е предложил да заработи на „Георги Аспарухов“. В онези години обаче юристът се готвел да се раздели с тима на сърцето си и сътрудничеството не се осъществило.

 „Павел Колев има голяма амбиция. Даже като завърши, идва да се предложи, но аз бях решил да се оттегля. Казах му, че знам, че е левскар, но няма как да му предложа, защото се оттеглям“, започна Батков.

„Кризата в Левски трябва да се реши навсякъде. Школата - не знам какво е състоянието ѝ. Има деца, не искам да давам съвет. Очевидно сезонът го пишем дъждовен. Би трябвало да се постави задача на треньора да изгради силен отбор, да се представим добре в шестте дербита, да влезем в Европа, но главното да се изгради гръбнак на отбор на който да се залага догодина с по-големи задачи и очаквания. Това трябва да стане с наши юноши и български играчи. Има чужденци, които да се внедрят, но има и такива, които веднага да си тръгнат. Ривалдиньо единственото му качество е, че  е син на Ривалдо. После взеха друг бразилец, които не му видях очите. Вашчук взеха, не помириса терена. Така се взимат едни пари се плащат“, коментира Батков.