Бившият президент на Левски Тодор Батков говори за управлението на Спас Русев начело на тима от Герена. Юристът бе специален гост в предаването на DIEMA SPORT – „Домът на футбола“ – в което коментира слуховете за изискванията, които имал Русев спрямо евентуалните купувачи.

„Не ми е звънял Спас Русев. Не мога да го оценя. По дефиниция президентите на Левски и ЦСКА винаги са виновни. Дори отборът да има дубъл, требъл, пак са виновни - защо отборът не играе финал за Шампионската лига или не е стигнал до Лига Европа. Не искам да го оценявам. Убеден съм, че не му леко. Тежка му е раницата, крива е за носене, убива“, коментира Батков.

„Какви искания да има Спас Русев към евентуалните купувачи? Какво е дал, че да има искания? Няма значение. Аз 47-48 милиона бях дал. Можех да имам изисквания, но появиха се хора, които казаха, че могат да поемат, а аз не можех повече. Няма значение. Желая успех на Спас Русев. Просто не бива да се допусне в никакъв случай някакво сътресение. Прекалено ще бъде и то заради тези стотици, хиляди, които обичат Левски“, коментира още Батков.

Батков: Не вярвам Васил Божков да стане собственик на Левски