Според информация на Дарик радио стоперът Александър Драгомиров Александров не влиза в плановете на Левски и старши треньора Николай Митов. 31-годишният Александров не взе участие в последния мач на „сините” за сезона – драматичният бараж срещу Верея за участие в Лига Европа.

Николай Митов твърдо остава начело на Левски

Бившият играч на Лудогорец бе един от замесените в драмата с феновете след загубата от ЦСКА с 0:3 в предпоследния 35-и кръг на Първа лига. Очаква се Николай Митов да привлече нов футболист на позицията „централен защитник”.

Освен Александър Драгомиров Александров, който изигра 25 мача за „сините” през сезона, очаква се Митов да се разсели и с другия Александър - крайния бранител Александър Емилов Александров, известен още като Алвеша. Двамата адаши дойдоха по едно и също време в Левски и явно ще си тръгнат заедно. Наставникът няма да разчита и на шведа Симон Сандберг, който също играе на поста "централен защитник".

Агентът на Мапуку: Той избра Левски пред БАТЕ и Русия

На 13 юни Левски започва подготовка и се предполага, че ще има пълна яснота около напускащите тима и новопривлечените футболисти. Дотук единственият официално обявен от „сините” бе нападателят Жуниор Мапуку, който пристигна със свободен трансфер от Берое. Румънските медии считат за сигурен нов играч на Левски и таранът Серджиу Буш.

Серджиу Буш подписа с Левски