Водещите футболисти от ЦСКА и Левски - Кирил Десподов, Божидар Чорбайджийски, Жерсон Кабрал и Габриел Обертан - взеха участие в церемонията по награждаването на най-добрите млади футболисти за 2018 година.

Дончо Донев, Петър Хубчев и Бончо Генчев също бяха част от събитието, което има за цел да стимулира младите таланти от турнирите на националната програма "Децата и футболът".

По време на церемонията в столичен хотел бяха наградени 16 млади играчи – Костантин Стоев, Кристиян Янакиев, Ивайло Тенекеджиев, Слави Грозев, Дейвид Василев, Лора Арабаджийска, Преслава Иванова, Роберта Тодорова, Алек Говедарски, Ивелин Николаев, Роберто Росенов, Ивелин Георгиев, Митко Панов, Ерик Филипов, Димитър Диклиев и Кристиян Байдаков.

Надпреварите се провеждат под егидата на Асоциацията на българските футболисти, Министерството на младежта и спорта, Българския футболен съюз и Coca-Cola.

В рамките на програмата са открити много футболни таланти, като идеята на програмата е да насърчи децата да превърнат спорта в свое хоби.