Единственият от зимните попълнения на Левски, който не е играл преди това при "сините", е Мартин Райнов, чийто трансфер се превърна в истинска сага. На пресконференцията при представянето си бившият халф на Берое сподели, че вече започва да усеща какво значи Левски.

"Чувствам се здрав и съм готов да играя. Лично аз усещам една добра атмосфера в Левски и се надявам да имаме успех. Сигурен съм, че това ще стане", сподели опитният футболист.

Той уточни, че причините за забавянето на полета не са били в него и категорично отрече да е извивал ръцете на ръководството за заплата - информация, която излезе от бившия главен скаут на тима Кирил Вангелов.

"Желанието ми винаги е било да дойда в Левски. За мен наистина е чест да съм в този голям отбор. Причината не е била в мен, не са зависели от мен нещата. Радвам се, че съм тук, това исках да стане, да играя тук. От моя страна категорично не е имало извиване на ръце, господин Вангелов видях какво е казал, изненадан съм от неговите думи, тъй като той лично ми се е обаждал няколко пъти да ме иска в Левски. Той има право да казва каквото иска, така че няма проблем."

"Аз съм тук от една седмица, започнах да усещам какво е Левски и магията на този отбор. Усещам добър колектив и уважение сред играчите. Пожелавам си аз и моите колеги да бъдем здрави и да имаме успехи", допълни Райнов.