Едно от новите попълнения в Левски Живко Миланов призна, че разликата в моментната ситуация на клуба и тази при първия му престой в клуба е огромна в негативен аспект за настоящия тим. Опитният защитник обаче изрази увереност, че клубът ще има нов собственик и ситуацията ще се промени. Той обаче многократно помоли да не се поставят нереалистични очаквания за настоящия сезон.

"От вчера тренирам нормално, ако треньорът прецени, ще играем. Аз имам предишни два престоя тук. Ако говоря за първия ми престой, разликата е много голяма. Тогава, ако направехме един хикс на Герена, не можех да си стигна до колата и ако завършехме втори, беше провал за цялата година", заяви Миланов.

"Аз не съм дошъл тук да се харесам на някого, дошъл съм да си върша работата. Левски винаги има големи цели, но трябва да бъдем реалисти. Защото сега Левски е на 10 точки от Лудогорец и е извън Купата. Затова нека първо да си свършим работата, да се опитаме хората да ги върнем. Знам много добре тази публика, те искат ние да се раздаваме и да даваме всичко на този терен. Ако го направим, нека първо направим няколко победи, да видят, че се раздаваме, да опитаме да съкратим тази дистанция."

"Не казваме, че сме се отказали, но трябва да сме реалисти. Имаме и преки двубои, накрая ще видим. Първите 6 месеца това е главната цел. За следващия сезон ще е съвсем друго като тръгнем наравно. После разбрахте, че ще има нов собственик, нещата ще са други", допълни Миланов.