Голмайсторът за Левски от мача с Хайдук Сержиу Буш направи пълноценна тренировка преди обяд , с останалите, които не играха с хърватите. Титулярите от мача пък имаха възстановително занимание. 

Подписалият вчера с Левски Габриел Обертан направи първо занимание с част от новите си съотборници. Той тича близо час в компанията на младоците Илия Юруков и Сонет Полар, след което се прибра в съблекалнята. Французинът ще бъде картотекиран и ще играе с номер 32. Едва ли скоро ще вземе участие в официален мач, защото много е изостанал в подготовката му.

Обертан с първа тренировка с Левски

Румънецът Сержиу Буш, който вкара първия си официален гол за Левски, влезе през второто полувреме и затова не направи днес възстановителна тренировка. Той тренира усилено и с идеята да измести от титулярната позиция на нападател Жуниор Мапуку, което може да се случи още в неделя при гостуването на Локомотив в Пловдив.

Тримата вратари, които не играха срещу Хайдук – Александър Любенов, Николай Кръстев и Боян Йоргачевич тренираха под ръководството на Валентин Захариев, треньор на вратарите.

Старши треньорът Николай Митов проведе индивидуални разговори с Габриел Обертан и Жорди Гомес.

Левски ще пътува за Пловдив в деня на мача с Локомотив.