Ръководството на Левски се похвали с нова придобивка. Не става обаче дума за нов играч, а за супер модерна машина за косене на тревното покритие, която е на американската фирма Текстрон. Според представителя на фирмата за България Йонко Йонков, новата косачка е с възможност за регулиране височината на косене до милиметър и съответно може да се избира различна височина спрямо различните съперници.

Ето и още подробности от "сините":

ПФК Левски продължава своите усилия по модернизирането на всички аспекти от развитието на клуба и превръщането му в конкурентноспособен спрямо европейските отбори. След поредицата от усилия около защитата на своите оригинални продукти, клубът вече обслужва всичките си терени с една от най-модерните и нови машини за косене на тревното покритие - Ренсом&Джакобсен на американската фирма Текстрон.

„Все повече наши футболни отбори разбират важността от добрата поддръжка на спортните терени не само за скоростта, с която топката се движи по футболния терен, но също така и за здравето на самите футболисти. Ръководството на Левски закупи една от най-добрите косачки с възможност да регулира височината на косене до милиметър с помощта на специална призма за измерване височината на тревата. Така треньорът ще може да избира различна височина на тревното покритие срещу различните съперници. Т.е. може да се играе по-бърз или по бавен футбол.“, коментира представителят на фирма Текстрон за България г-н Йонко Йонков.