Тази неделя почитателите на българския футбол ще преживеят високия магнитуд на сблъсъка Левски – Лудогорец от 17:30 ч., а мачът ще бъде излъчен на живо в ефира на DIEMA SPORT. Феновете на футбола могат да гледат двубоя и в платформата PLAY DIEMA XTRA - срещу абонамент или чрез единично закупуване на събитието.

В предпоследния кръг от редовната фаза в Първа професионална лига Левски приема Лудогорец на „Виваком Арена – Георги Аспарухов“  в опит да даде заявка за титлата. Сблъсъкът е от изключителна важност и за двата отбора. При победа воденият от Георги Дерменджиев тим ще намали преднината на Лудогорец на само две точки, а загуба до голяма степен слага край на надеждите на „сините” за място на върха. Залогът в срещата очаквано ще напълни трибуните на домакините, които черпят нова доза вдъхновение от смяната на собствеността на столичния клуб. Любопитен факт е, че развоят в битката за шампионските медали противопоставя двамата най-успешни треньори в историята на Лудогорец. Срещу Георги Дерменджиев повторен дебют начело на „зелените” ще направи Стойчо Стоев, заменил Антони Здравков след незадоволителни резултати в последните месеци.

Очаква се капитаните на двата отбора да са на линия за важния сблъсък. Иван Горанов ще се завърне след изтърпяно наказание в мача със Славия, спечелен с 3:0. Светослав Дяков може да попадне в групата за пръв път, след като се подложи на лека хирургическа интервенция на коляното в средата на февруари.

Проследете развръзката от двубоя Левски – Лудогорец на живо в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.

Всичко най-интересно преди, по време и след мача ще можете да намерите и в GONG.BG.