„Щастлив съм. Имах година и половина време за размисли. Беше доста тежко. Осъзнах, че има някои неща, които са по-важни от други в живота. Доста лесно взех това решение“, заяви вратарят Божидар Митрев, който се завърна в Левски и днес официално подписа с клуба.

Митрев официално подписа със "сините"

„Когато си тръгвах от Левски, ръководството не искаше да си тръгвам, но тогава бях взел това решение. Както и досега, ще давам всички от себе си. Надявам се Левски да излезе от това положение и отново Левски да е отборът, от който всеки го е страх. Всички заедно да се вдигнем“, коментира още Митрев и добави:

„Г-н Боримиров ми се обади и попита дали мога да разтрогна с Шериф Тираспол. Още утре ще бъде на тренировката. За мачовете вече треньорите преценяват.“

„Осъзнавам в какъв момент се връщам. Ако не го осъзнавах, нямаше да съм тук. Имах договор с Шериф, който можех да си изпълня. Направих си сметка за себе си. Времената са по-тежки, защото отборът няма успехи в последните осем години. В отбора съм един от малкото, който е носител на последната титла“, заяви стражът и се обърна към феновете на тима:

„Да са близо до отбора, да го подкрепят в каквото и състояние да е.“

„Надявам се да внеса позитивизъм. Според мен само това липсва на Левски. Проблемът е психически. Може би е нужна малко повече позитивна емоция“, завърши Божидар Митрев.