Един от играчите на Левски каза това, което всички холандци искат да чуят в навечерието на мача с България от световните квалификации - че победата на "лалетата" е сигурна. В тези думи обаче няма нищо странно, защото идват от устата на холандския ас на "сините" Джереми де Ноойер. 

Въпреки че защитава цветовете на националния отбор на Кюрасао, той си е роден и израснал в Ниската земя и затова сега ще стиска палци за сънародниците си на Националния стадион "Васил Левски". И според него те трябва лесно да стигнат до успеха. 

"Холандия има много повече качествени играчи в състава си от противника. Българите ще се защитават и това ще е тактиката им да измъкнат нещо. Но постоянно правят грешки отзад. А Холандия с играчи като Робен, Снайдер, Дост и Промес просто няма как да не се възползва."

"Нещо лошо може да се случи като резултат, ако целият отбор няма ден и не може да си вкара положенията. Но не вярвам това да се случи, защото на момчетата не им се гледа още едно голямо първенство по телевизията."

"Да, България ще контраатакува, но силата е на страната на Холандия. Имам двама съотборници от Левски, които са в състава, но едва ли ще са титуляри, така че открито ще подкрепям Холандия. А и българите ще са без големите звезди на Лудогорец, които се контузиха", сподели Де Ноойер пред изданието ad.nl в родината си.