Младата надежда на Левски Антонио Вутов даде дълго интервю за Дарик радио преди мача с „червените“ от турнира за Купата на България. Младежкият национал акцентира върху ролята на феновете в двубоя на Националния стадион, който според него може да спаси сезона на „сините“.

„Това се оказа най-важният мач, който може да ни спаси сезона. Трябва да подходим много сериозно и отговорно. В първия мач победихме и направихме много добър турнирен резултат. Надявам се и след този мач да се поздравим с победа. Миналата година спечелих Купата на България с екипа на Ботев Пловдив и се надявам да го направя за втора поредна година, този път с фланелката на Левски“, бяха първите думи на Антонио Вутов пред Дарик.

„Не трябва да бъдем с настроение, че трябва да пазим резултата от първата среща. Не трябва да подценяваме ситуацията в нито един аспект. Видяхте, че в мача за първенство те успяха да ни вкарат два гола за десет минути. Трябва да излезем надъхани и да търсим победата“, допълни един от най-талантливите български футболисти.

„Много разчитаме и сме сигурни, че нашите фенове ще ни подкрепят. Те са дванайстият играч и с тяхната подкрепа ни е много по-лесно. Те ще ни дадат сила да победим и да стигнем до финал“, продължи Вутов.

Цялото интервю с Антонио Вутов ще чуете в Спортно шоу Гонг на Дарик радио.