Отборът на Атлетик Куклен стигна до най-големия връх в историята си - мач за Купата на България срещу тима с най-много отличия от тази надпревара и един от грандовете на родния футбол - Левски. Това предизвика истински фурор сред играчите на аматьорския клуб и един от тях обеща всички да излязат пияни в мача на 25 септември. 

Само че въпросният футболист едва ли е предполагал, че думите му ще отекнат буквално по целия свят. Обещанието му всички да са в нетрезво състояние в тази битка получи отзвук в Италия, Испания, Португалия, Франция, Англия... навсякъде в Европа, както и в издания от Азия, Африка и Южна Америка. 

Но да беше само това... От авторитетното шведско издание "Афтонбладет" се заканват да следят с интерес този мач, за да видят дали от аматьорския отбор наистина ще се появят почерпени на терена срещу Левски. 

А играчите на Атлетик Куклен няма как да се скрият от широката общественост, защото мачът им ще се излъчва директно в ефира на DIEMA SPORT. А освен това ще го следим и минута по минута на GONG.BG, а всеки ще може да го гледа онлайн и на платформата PLAY DIEMA XTRA