Доста промени около състава си ще предприеме наставникът на Левски Петър Хубчев за мача със Спартак Варна за Купата на България. Шанс за изява в него ще получат доста играчи, които не попадат в сметките му за титулярния състав в първенството, твърди "Тема Спорт".

Дени Алар и Насиру Мохамед ще получат възможност да се докажат в двубоя от 1/16-финалите на турнира, който ще се играе утре, от 16:00 часа в Балчик и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA, както и ще бъде следен на GONG.BG.

Двамата направиха дебютите си в Лига Европа, но не попадат регулярно в плановете на наставника. Алар дори успя да се разпише в първия си мач - при 2:0 над словашкия Ружомберок на Европа. Насиру игра при 0:3 от кипърския АЕК в Ларнака, като след двубоя Петър Хубчев публично изрази разочарованието си от представянето му.

В първенството австриецът беше на терена в 8 мача (3 като титуляр), като в тях така и не успя да се разпише. Мохамед пък все още не е попадал в стартовата единайсеторка - 5 пъти се появи на игрището като резерва. 

Двамата ще трябва да се докажат пред Петър Хубчев, защото до момента тотално губят битката за място в състава с младоците Найджъл Роберта и Станислав Иванов. Ако не успеят да го сторят, то пред бъдещето им на "Герена" ще има доста въпросителни. 

Очаква се шанс за изява да получат и взетите през лятото от втородивизионния Септември Здравко Димитров и Асен Чандъров. Левски обаче няма да подценява противника. Спартак стабилизира представянето си под ръководството на Неделчо Матушев и в последните 4 мача за първенство няма загуба - 2 победи и 2 равенства.