Наставникът на Левски Георги Тодоров сподели първите си впечатления след категоричния успех с 4:1 над Партизан Червен Бряг като гост в 1/16-финалите от Купата на България.

Антон Узунов
67 снимки

"В крайна сметка българинът винаги има претенции. Исках да се видят в какво състояние са. Дали мога да рачитам на тях. Всеки има претенеции. Поздравявам домакините. Създаоха условия. Максимално добри. Стана празник за града", започна Тодоров.

"Хубаво е те да видят и да направят самооценка за себе си. Ще е добре за целия отбор. Първото полувреме беше доста недобро, докато второто направиха добри неща. Можехме да вкараме още голове. Важен е начинът на игра. Имаше хора, които не бяха на типичния си пост", заяви наставникът по адрес на играчите си.

"Много време съм във футбола. Много малко хора са си правили самооценка. Надявам се да направят. Да, не е най-хубавият терен, на който са играли, но това не е извинение", продължи специалистът.

"Ние допускаме винаги детински грешки. Затова загубихме от Славия. Това са грешките на растежа. Затова малко хора искат да играят с млади хора, защото с опитния човек може да направиш с нещо, докато младия трябва да го чакаш. Лошото е, че при нас грешките се повтарят, а това не е добре", изказа притесненията си треньорът.

"Мачът със Славия бе 55 игра с човек по-млако. Опитвахме се да обърнем мача. Положиха много усилия. Доста сили хвърлиха. Има умора и стана добре, че останаха някои да почиват", допълни спецът.

"На мен ми е ясно, че трябва търпение. Независимо, че преживявам всичко. Не мога да стоя безучастен. Единствнеото  което ме дразни са интригите, които започват да ми писват. Ще кажа събота след мача", завърши той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.