Сериозни проблеми надвиснаха над наставника на Левски Петър Хубчев в навечерието на един от може би най-важните мачове на тима през годината. Става въпрос за 1/8-финала за Купата на България срещу Черно море, който ще се състои тази сряда. 

Под огромна въпросителна за него е един от играчите, който няма алтернатива за специалиста. Това е вторият капитан Иван Горанов, който е измъчван от травма. Заради нея игра на инжекции в Стара Загора срещу Берое и си личеше, че не е в максимална кондиция. 

Левият бранител е изиграл без смяна до момента всичките 22 мача на тима през сезона. Това огромно натоварване оказа своето влияние и той вече се оплаква от болки. не е ясно дали те ще отшумят до сряда, или пак ще се наложи да играе на инжекции, но само ако състоянието му го позволява. 

Това не е единственото главоболие за Хубчев в защита. Оформилият добра двойка в средата на отбраната с Холмар Ехолфсон португалец Нуно Рейш е с травма в кръста, заради която не игра срещу Берое. При него обаче вероятността да се възстанови до сряда е доста по-голяма, а все пак има и алтернатива в лицето на Янис Каргас, докато Горанов е единственият ляв бек на "Герена". 

Като цяло играчите на Левски бяха зверски наритани в Стара Загора от прекалено агресивните играчи на Берое. Често влизанията на заралии граничеха с грубостта, а на моменти дори и я прекрачваха и затова доста от "сините" се оплакват от болежки, но ще трябва да стиснат зъби за мача с Черно море и евентуално най-наританите да получат почивка срещу Витоша Бистрица през уикенда.