Кипърският защитник Христос Шелис игра половин година в Левски. През зимата централният бранител напусна, за да подпише с гръцкия Волос. Gong.bg се свърза с бранителя, за да сподели очакванията си преди финала за SESAME Купа на България срещу ЦСКА.

„Мисля, че Левски има голям шанс да спечели във финала. Те имат страхотна група футболисти и могат да се справят с ЦСКА. Надявам се да се получи страхотен двубой, а трофеят да бъде за „сините”, започна защитникът пред Gong.bg. 

„Гледам мачовете на отбора, след като напуснах. Подкрепям тима отдалеч. Няма да мога да присъствам на стадиона, но определено ще гледам срещата по телевизията и ще стискам палци на бившите си съотборници да спечелят трофея”.

„Мисля, че ЦСКА има солиден тим. Те се защитават добре, имат и някои добри футболисти в атака. Левски обаче играе много добре в момента. Те наредиха поредни победи, които ще им дадат увереност. Оборът знае как да се противопостави на ЦСКА и да ги накаже с бързите си футболисти в атака”, добави той.

„Левски има много играчи, които могат да изпъкнат и да бъдат герои в този мач. В този мач обаче ще е Бари. Той има всички качества, а и беше моят най-близък приятел в София. Стискам му палци и вярвам, че той ще е героят в „синьо”, завърши Шелис.