Делио Роси има една основна дилема около състава преди предстоящата полуфинална среща от турнира за Купата на България срещу „червените“. Травмата на Милош Цветкович усложни ситацията в Левски преди важния мач срещу ЦСКА, който е утре на Националния стадион от 18,30 часа.

И Левски Лукойл застава зад "сините" в реванша

Вариантите пред Делио Роси са три. Най-пробваната опция е Роман Прохазка. Словакът е играл като десен бек, макар че е признавал, че не е почитател на тази позиция.

Друга опция е юношата Ивайло Найденов, който има шест мача от началото на сезона именно на този пост. Роси преквалифицира Найденов като десен бек, но не го пусна срещу Верея и се стигна до контузията на Милош Цветкович.

Третият вариант е Афонсо Фигейредо, който е ляв защитник, но би могъл да се пусне и от дясната страна на отбраната. В случай, че Роси избере Найденов или Афонсо, то тогава Роман Прохазка ще играе в халфовата линия. Ако той бъде предпочетен за бранител, в средата на терена ще действа един измежду Жорди Гомес или Васил Панайотов.

Реваншът между Левски и ЦСКА е в сряда (25-и април) от 18,30 часа, като можете да го проследите минута по минута в Gong.bg, в пряко предаване по DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA, а също и на честотите на Дарик радио.