Станимир Стоилов сподели своето мнение след края на мача Лудогорец - Левски, загубен от "сините" с 2:1.

"Мисля, че въпреки тежкия противник, отборът изглеждаше добре. Разликата бе, че Лудогорец си вкара положенията, а ние изпускахме множество ситуации. Общо взето като игра и като желание имаше нужната амбиция, но може би ни липсва организация. Нямахме възможности да вкараме още играчи, за да задържим същия ритъм, както го държахме до 60-та минута. Общо взето вторите 45 минути нямаше и толкова игра – симулации, накъсвания. Явно имаме проблеми с дузпите, щом това ни костваше отпадане от Купата.

Видяхте и че хора като Ивелин, които влезнаха, имат нарушена подготовка и не са тренирали. Нормално е да не са в оптимално състояние. Надявам се да оздравеят играчите и да се подсилим на някои позиции. На този етап не можем да мечтаем за нищо друго.

Търсим играчи единствено на позицията на централния нападател поради травмата на Бари. Само там може да вземем някого, за да подсили конкуренцията. Видях да се опитваме, да се борим, независимо, че Лудогорец е хегемон в нашето първенство.

Не мога да отговоря в момента за нов собственик. Върви се по някакъв план и път, това не зависи от нас, а евентуално от новите собственици. Ние направихме прекрасна година. Създадохме един отбор, който не се притеснява да играе футбол и да се надиграва с всеки противник. Спечелихме и трофеи, и някои евромачове, това ни са възможностите. Не знам дали има бъдещ инвеститор, надявам се да има", коментира Мъри.