Легендата на Левски Елин Топузаков, който от началото на годината е треньор на U-19 в любимия си клуб, постигна победа на малки вратички. Часове преди началото на финала за SESAME Купа на България между „сините“ и ЦСКА, футболният отбор на Министерството на финансите (МФ) победи тима на „Делойт България“ с 10:5.
 
Топчо отново игра за тима на МФ, който в началото на мача поведе ударно с 3:0 след голове на Кирил Евтимов, Велин Пеев и бившия национал. Те изглеждаха по-спокойни, а напрежението сякаш се бе отразило повече на играчите на „Делойт България“, които бяха затруднени от пресата на съперника.
До края на двубоя финансистите поддържаха темпо и ниво, като държаха развоя на срещата в свои ръце и закономерно се поздравиха с крайния успех. Голмайсторът на МФ Пеев реализира 5 гола, Топузаков се отличи с хеттрик, а с по едно попадение се отчетоха Миланов и Евтимов.
 
След последния съдийски сигнал Елин зарадва своя приятел Кирил с екип на Левски със своя номер и име. Преди година пък бургазлията получи от Топчо също негов екип, но на националния отбор. От своя страна футболният ценител го подари на супер звездата на Холивуд и филма „Лоши момчета“ Мартин Лорънс.
 
В неделя, на дългоочаквания финал, Топузаков ще стиска палци за „сините“ от „В“ сектор в компанията на сина си Виктор.