Наставникът на Левски – Николай Костов, призна пред репортерите в Пазарджик, че навярно ще има кардинални промени в отбора след бъдещи разговори с шефовете на „сините“. Столичани отпаднаха болезнено от Sesame Купа на България след поражение с 1:2 от Хебър дълбоко в добавеното време.

„Непростимо е, че бяхме по-слабият колектив. По-добрият бе този на Хебър. Предстоят анализи и да видим защо се стигна до това. В предния мач в единоборствата бяхме активни. Печелихме и затруднихме максимално Локомотив Пловдив. Днес това отсъстваше“.

Lap.bg
69 снимки

„Не мисля, че в последния мач трябва да рискуваме здравето на Билал Бари. Сезонът стана сложен от няколко мача насам. Напрежението нараства. Вие сами виждате, че това дава отражение на играта. Напрежение по принцип е световен феномен, а при нас нарасна така, че играчите не са освободени да проявят потенциала. Съвсем различно е от първите мачове. Най-вероятно ще има кардинални промени, има ръководители, с които трябва да се направи обстоен анализ на отбора и да се погледне реално на проблемите, които могат да се решат“, назова Костов пред репортери в Пазарджик.