Левски се наложи над Ботев Гълъбово с 1:0 след продължения в двубой от 1/16 финалите на турнира за Купата на България, който се игра на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора. Единственият гол в срещата отбеляза Антонио Вутов в 112-ата минута на мача.

През редовните минути Левски владееше повече инициативата, но действаше твърде предвидимо и безидейно в атака, а футболистите на Ботев се отбраняваха грамотно и не дадоха почти никакви шансове на абсолютния фаворит в двубоя. Така след много скучни 90 минути се стигна до продължения.

В седмата минута на първото играчите на Светослав Тодоров бяха близо до гола – Иван Цачев стреля извън границите на наказателното поле, а вратарят на Левски Божидар Митрев въобще не реагира и само изгледа топката, която мина опасно близо до гредата му. "Сините" нанесоха своя удар в 112-ата минута, когато резервата Серджиу Буш изведе Антонио Вутов на чиста позиция и 21-годишният полузащитник на софийския отбор се справи перфектно със задачата си да прониже вратата на Ботев. В оставащите минути не се случи нищо интересно и така Левски стигна до втория кръг на Купата на България след минимална и трудна победа над втородивизионния Ботев Гълъбово.