Новата звезда в нападението на Левски Дени Алар се превърна в любимец на феновете за отрицателно време. Той пристигна на "Герена" в края на юни и въпреки че се контузи още на втората тренировка, показа класа още в първите си минути в официален мач със синята фланелка. 

Той се появи в края на реванша с Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа и не му трябваше много време, за да отбележи гол-красавец. Затова сега ви предлагаме интересните отговори на австриеца на няколко въпроса от блиц-интервю. 

Като например какви са ритуалите му преди всеки мач: "Като всеки футболист и аз имам своите суеверия. Затова винаги стъпвам на терена с левия крак, слагам винаги първо лявата си обувка и т.н. Винаги всичко в лявата ми страна е с предимство преди мач."

Той също така разкрива, че любимата му храна е виенският шницел, а някой ден мечтае да играе или редом с Кристиано Роналдо и Лео Меси, или срещу някого от тях. Също така Алар обича да слуша попмузика и разкрива, че определено не обича да пие. Ако все пак трябва да вдигне наздравица, предпочита радлер-бири.