Наставникът на шведския Хекен Андрес Алм изглежда е против продажбата на крилото Насиру Мохамед на Левски. В понеделник се появи информация, че ганаецът ще бъде продаден на "сините" срещу 250 хил. евро и се очаква днес сделката да бъде финализирана. 

Подобно на българския гранд, скандинавците също се подвизават още в Лига Европа, като съперникът им във втория квалификационен кръг е холандският АЗ Алкмаар. А и на всичко отгоре шведският шампионат е в разгара си и явно Алм иска още да разчита на един от основните си играчи. 

"Честно казано, в момента, в който си говоря с вас, моето намерение е да ползвам Насиру Мохамед и да го пусна в игра още срещу АЗ Алкмаар. Той е страхотен и ценен футболист", заяви Алм пред вестник "Експресен". 

Скандинавските медии са категорични, че ганаецът вече е в София и в момента преминава медицинските прегледи. Когато това се случи, ще подпише и договора си. Той може да бъде картотекиран за мача на Левски с АЕК Ларнака до 24 часа преди началото му. Това означава, че трябва да е играч на "сините" до 18:30 часа в сряда.