В навечерието на предстоящия първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига между българския Лудогорец и Цървена звезда, медиите в Сърбия напомниха за едно сигурно предимство, което има сръбският гранд, а именно – публиката.

„При добър резултат за „червено-белите“ на първия мач в България, то няма съмнение, че на реванша стадионът в Белград ще е пълен до последното място“, пише един от най-популярните сайтове в Сърбия blic.rs.

Феновете на Цървена звезда са известни като едни от най-буйните в цяла Европа, а с това е наясно и вратарят на българския шампион Лудогорец Милан Боран.

Стражът изтъкна пред blic.rs, че вече подготвя съотборниците си за горещата атмосфера в Белград.

„Ако Звезда направи добър резултат, няма съмнение, че на Маракана ще има 50 хиляди души“, казва Борян.

„Вече подготвям съотборниците си за това. Говорих им, че феновете на Звезда правят невероятна атмосфера и че са между най-добрите запалянковци в Европа и цял свят“, категоричен е още Милан Борян.

Двубоят от третия квалификационен кръг на Шампионската лига е във вторник от 21 часа. Можете да го следите в Gong.bg, както и да го гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT. Реваншът в сръбската столица е след седмица.