"Българското" участие на Световното първенство приключи още с груповата фаза, след като футболистите от Левски и Лудогорец не успяха да продължат напред. Но един от тях продължава да има косвено участие на Мондиала. 

Това е футболистът на "сините" Холмар Ейолфсон, който така и не записа игрова минута за тима на Исландия, но това не попречи на жените да въздишат по него. Испанското женско списание "За нея" подреди 10-те най-големи красавци на турнира, а защитникът на Левски е първи. 

Ето и какво написаха прехласнатите по Ейолфсон испанки в материала си, посветен на него:

"Този леден красавец е на 27 години. Висок  190 см, има перфектно тяло, сини очи и платинена коса. Можем да кажем, че исландецът с трудното име прилича повече на поп-звезда, отколкото на професионален футболист."

"Той обаче има страст към играта още от рождението си, защото баща му е бивш селекционер на младежката гарнитура на страната, а синът му е играл под негово ръководство. Днес този жребец се подвизава в Левски и е защитник там. Но, дами, ръцете долу, защото е женен за красива адвокатка, а двамата имат и 2-годишна дъщеричка", написа изданието.