Антонио Вутов е един от новопривлечените в Левски играчи това лято, на когото се възлагат най-големи надежди от феновете и ръководството за добро представяне през сезона. И той демонстрира самочувствие, че може да помогне на тима. 

"Първия път, когато бях в Левски, бях юноша и се изграждах, сега вече съм завършен футболист и се надявам да помагам на отбора. Има предимно млади момчета, юноши на клуба, атмосферата е добра, а повечето момчета се познаваме. Работим здраво и се готвим за първия мач." 

"Разбира се, целта ми е да вдигна нивото си, да подобря качествата си. И след една година искам да изляза и да играя на по-високо ниво. Първо искам да пожелая успех на Божидар Краев, уверен съм, че ще се развива добре. Той трябва да работи и да има малко късмет", заяви Вутов и коментира предстоящия мач със Сутиеска в Лига Европа. 

"Уважение и респект към Сутиеска, но нищо повече. Винаги като футболист съм имал някакво самочувствие. Само след мача се чувствах приповдигнато, но вече работя, всичко е временно и минава, сега работя за новите си цели", сподели Вутов и говори за любимата си позиция на терена, както и за предишния си тим Ботев, с който спечели Купата.  

"Моята позиция е зад нападателя, но треньорът решава. Ще следя Ботев, ще им пожелая успех в евротурнирите, имам голямо приятелство с някои от тях", завърши 21-годишният ас на Левски.