Една от звездите на черногорския Сутиеска Милош Вучич показа самочувствие преди първия двубой от Лига Европа срещу Левски в София. „Сините“ посрещат своя съперник в четвъртък на стадион „Георги Аспарухов“ в първия си мач от сезона.

Полузащитникът Вучуч изрази надежда, че тимът му може да открадне нещо от София, въпреки че призна, че големият фаворит в сблъсъка е именно тимът на Левски.

Какъв Левски ще излезе от "синята" мъгла

„Можем само да спечелим от мача с Левски. Едва ли някой очаква много, но защо да не опитаме? Намираме се в такава ситуация, че няма как да загубим, а напротив – само да спечелим. За всеки един от нас, мачът с Левски е един от най-големите в нашите кариери. Европейските мачове са различни и трудно може да се прогнозират. Трябва да бъдем много внимателни, защото играем срещу класен противник“, коментира Милош Вучич пред черногорските медии.

Спас Русев се радва на слънчева ваканция преди първия мач на Левски

„Ако трябва да бъда честен, не познавам нито един футболист от отбора на Левски, но можем да видим, че та са добър отбор. От българските тимове отлични резултати на международната сцена прави тимът на Лудогорец“, продължи той.

„Мислим само за първия мач в София, който е и наш първи за сезона. Със сигурност ще бъде труден мач. Важно е да започнем сезона задоволително. Ние уважаваме Левски, който безспорно е фаворит, но няма страх, Левски не са страшилище. Много е важно в първия мач да излезем с вяра в себе си. Знам, че е лесно да се говори, отколкото да се действа, но това е единственият път, за да имаме успех“, сподели още звездата на Сутиеска.