Медии и общественост в Черна гора са категорични в мнението си, че местният Сутиеска е с най-тежък жребий от всички участници от страната в Лига Европа. Тимът от Никшич се изправя срещу Левски в първия квалификационен кръг. 

Сутиеска ще пътува половин ден до София

Начело на отбора е опитният специалист Никола Ракойевич, който е имал сблъсък с българския футбол. Миналата година той води Младост Подгорица в мачовете с Лудогорец в Шампионската лига. Разградчани продължиха спокойно напред. 

9 дни преди първия евромач: Черно море приземи Левски

Сега обаче треньорът е уверен преди битките със "сините", защото явно ги е проучил и не е останал особено впечатлен от показаното от българския отбор. А в интерес на истината, последните прояви на Левски наистина няма с какво да уплашат евентуалните му съперници. 

По пътя към Хайдук, Левски трябва да бие... бивш Хайдук

"Безспорно Левски е фаворит, но от моя опит знам, че не винаги фаворитът продължава. Нашата цел е да спечелим добър резултат, при това още в първия мач. Не съм притеснен от нищо, притеснява ме само, че нямам достатъчно време да окомплектовам състава си."

Боримиров: Трябва да подходим максимално сериозно

"Но дори и по този начин, аз искам да изиграем два запомнящи се мача с Левски. Наистина мачовете идват твърде рано през сезона, но така е, когато участваш в Европа. Искаме да преодолеем първия кръг и ще направим всичко по силите си, за да се получи", сподели Ракойевич.